Direct la continutul paginii »

Livoli Impex 94 SRLLIVOLI ELECTROCASNICE a acumulat o bogata EXPERIENTA din 1994 in vanzarea cu amanuntul si cu ridicata a produselor electronice, electrocasnice, home comfort, birotica si telecomunicatii, sisteme de calcul si periferice.

Atat vanzarile deosebite din magazinele proprii si din distributia nationala (clasare intre primele 3 firme independente din tara), cat si profesionalismul, seriozitatea, flexibilitatea, operativitatea, preturile mici si serviciile de calitate oferite clientilor, definesc LIVOLI ELECTROCASNICE ca o firma importanta pe plan national in domeniul produselor electronice si electrocasnice.

Preturile mici oferite atat in magazinele proprii, cat si la distributie, au conferit firmei un binemeritat renume de EXPERTI IN PRETURI MICI.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Livoli Impex 94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Livoli Impex 94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Livoli Impex 94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.