Direct la continutul paginii »

Big John Holdings SRLFirma Big John Holdings a luat fiinta in anul 2003. Inca de la inceput scopul firmei Big John Holdings a fost imbunatatirea calitatii serviciilor de pe piata echipamentelor audio profesionale din Romania.

In 2004, am inceput prin a oferi pe piata, marca MAG, o marca de prestigiu in domeniul difuzoarelor si a boxelor recunoscuti in lume ca fiind unul dintre cei mai mari producatori de magneti permanenti.

In 2006 am creat brandul pentru profesionisti SOUND STIL. Un brand valoros prin calitatea producatorilor care fabrica sistemele de scena, cablajele, conectica si luminile inteligente care alcatuiesc acest brand.

Valoarea lui sta in faptul ca nu mai este necesar sa pierdeti timp in cercetarea ultimelor noutati de pe piata muzicala din intreaga lume.

Prin acest brand noi le aducem la indemana dumneavoastra la cel mai bun raport calitate pret.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Big John Holdings SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Big John Holdings SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Big John Holdings SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.