Direct la continutul paginii »

Inita 1996 SRLFirma INITA din IASI, a inceput activitatea in domeniul caselor de marcat, in anul 1996.
Anul acesta implinim 15 ani de cand suntem la dispozitia dumneavoastra cu modele din ce in ce mai variate si mai performante de case de marcat fiscale, cantare electronice, masini de numarat bani, taximetre fiscale

Departamentul de vanzari ofera celor interesati informatii detaliate si documentatie in legatura cu echipamentele pe care vi le punem la dispozitie, iar echipa de service rezolva prompt si cu profesionalism orice problema legata de exploatare.

Cel mai bine despre noi pot vorbi cei peste 9000 de clienti multumiti de produsele si serviciile pe care le oferim.

Va punem la dispozitie, de la modele simple pentru magazine mici, pana la sisteme integrate cu gestiune computerizata pentru supermerket-uri, benzinarii, farmacii, hoteluri-restaurante.

Intreaga noastra experienta va sta la dispozitie pentru a va ajuta in exploatarea cu succes a acestor echipamente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inita 1996 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inita 1996 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inita 1996 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.503