Direct la continutul paginii »

IOAN Co SRLIOAN Co. a luat fiinta in anul 1993 iar pana astazi a realizat o gama larga de proiecte de constructii civile si industriale. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de proiectare in constructii, arhitectura, structura de rezistenta, instalatii, studii geotehnice, expertize tehnice, obtinere de avize si autorizatii. Compania are un efectiv de 7 angajati si este recunoscuta pe piata din Romania.

In portofoliul de lucrari al firmei isi gasesc locul atat proiecte pentru constructii rezidentiale (case, vile, pensiuni, blocuri de locuinte) cat si pentru constructii cu caracter comercial sau de productie (magazine de prezentare, blocuri de birouri, hale de depozitare si de productie). Din anul 2009, IOAN Co. si-a concentrat capacitatea de proiectare catre realizarea de centrale electrice solare cu panouri fotovoltaice de mare putere. Parcurile fotovoltaice proiectate de IOAN Co. au puteri instalate intre 500 kW si 9,9 MW si sunt amplasate in Dobrogea si Muntenia. Pentru Moldova, IOAN Co. a elaborat proiectul pentru o centrala cu biogaz.

Prin profesionalism si o conduita corecta fata de clientii sai IOAN Co. s-a afirmat ca un partener serios, eficient si de nadejde pentru beneficiarii serviciilor sale.

Una dintre valorile fundamentale ale companiei este orientarea catre client. Misiunea noastra asumata este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri mizand pe furnizarea unui excelent raport calitate/pret.

Mai multe despre IOAN Co., ca proiectant in constructii, gasiti pe website-ul firmeiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale IOAN Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre IOAN Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii IOAN Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max