Direct la continutul paginii »

Global Proiect SRLCu sediul situat in Focsani, Global Proiect este o companie romaneasca, profesionista, creata pentru a oferi servicii de proiectare in constructii de valoare pentru clientii sai.

Global Proiect este o companie romaneasca, profesionista, creata pentru a oferi servicii de proiectare in constructii de valoare pentru clientii sai, dezvoltatori imobiliari, companii sau persoane private ce doresc sa paseasca intr-o locuinta confortabila si placut amenajata, in care sa se simta in siguranta, sa se simta acasa.

GLOBAL PROIECT va poate sta la dispozitie cu servicii complete de proiectare pentru diverse programe de arhitectura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Global Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.942