Direct la continutul paginii »

Valcon Invest SRLSantierul de constructii- montaj este dotat cu utilaje proprii de mica mecanizare,iar pentru utilajele de mare mecanizare are subantre-prenori de specialitate cu care colaboreaza de multi ani .

Societatea dispune de personal policalificat astfel incat orice obiectiv de constructii poate fi predat "la cheie". In cadrul societatii exista un santier de instalatii sanitare , termice si electrice capabil sa execute cele mai dificile proiecte in domeniu .

De asemenea in cadrul societatii functioneaza un serviciu de ofertare , contractare si urmarire a proiectelor pe care le execu-tam , serviciu compus din personal cu o bogata experienta .

De altfel societatea are servicii de personal , mecanizare , protectia muncii care-i permit sa functioneze cu un bun randament si eficienta .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Valcon Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

34.124