Direct la continutul paginii »

Total Survey SRLIn cei 3 ani de activitate am pus accentul pe largirea capacitatii de lucru, cat si pe oferirea de servicii la nivel european. Consideram geodezia o arta, nu o simpla afacere, din aceasta cauza incercam sa oferim numai lucruri calitative intr-un termen relativ scurt.

Ii acordam acestui domeniu o importanta vitala. Deoarece domeniul nostru de activitate este foarte putin mediatizat, informatiile scrise sunt foarte putine, si, nu in ultimul rand, birocratia din Romania ne da tuturor batai de cap, am reusit intotdeauna sa oferim clientilor nostrii informatii de calitate.

Societatea noastra va ofera o gama larga si variata de servicii topo-geodezice. Detinand o gama extinsa de aparatura specifica, combinata cu vastele cunostine ale personalului nostru, societatea noastra are capacitatea de abordare a unui spectru larg de lucrari de profil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Survey SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Survey SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Survey SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.006