Direct la continutul paginii »

Cividini Proiect SRLInginerii nostrii colaboreaza direct cu arhitectii astfel incit proiectul final sa fie bine realizat, solutiile tehnice fiind armonizate cu solutiile estetice.

Activand inca din anul 1992 firma S.C. Cividini Proiect S.R.L. are o echipa cu vasta experienta in proiectarea in constructii - case unifamilale, duplexuri, blocuri de locuinte sau birouri, constructii cu destinatie industriala; design interior; coordonare si consultanta in arhitectura si inginerie; studii de urbanism - intocmire PUD, PUZ; studii de insorire.

Noi vom intocmi si depune documentatiile complete pentru obtinerea avizelor si a Autorizatiei de Construire. Deasemeni intocmim proiectele de arhitectura, structura, instalatii, insusite de verificatori atestati, in faza de executie (DDE) si urmarim respectarea acestora pe santier.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cividini Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

32.124