Direct la continutul paginii »

Geostud SRLGEOSTUD a implementat şi menţine Sistemul Management Calitate & Mediu & Sănătate şi Securitate ocupaţională pentru următoarele activităţi: testări şi analize tehnice, încercări de laborator, elaborarea studiilor şi expertizelor geotehnice, elaborarea studiilor de impact asupra mediului.

Colectivul GEOSTUD este alcătuit din specialişti cu experienţă în domeniu, ingineri , verificatori de proiecte, specialişti în sisteme informatice, dar şi din tineri care s-au specializat în domeniu prin studii de masterat şi doctorat. De asemenea colaborează cu specialişti în domeniu şi cadre universitare.

GEOSTUD a fost înfiinţată în anul 2001 şi are ca obiect de activitate realizarea de studii geotehnice si servicii geotehnice in teren, studii de risc pentru lucrări de infrastructură .

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geostud SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geostud SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geostud SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.588