Direct la continutul paginii »

Master C.a.design SRLAm executat proiecte în 18 judeţe şi Municipiul Bucureşti îmbunătăţindu-ne cifra de afaceri prin diversificarea activităţii şi asociere cu firme de investiţii si/sau execuţie.

Sistemul de lucru este bazat pe colaborarea angajaţilor noştri cu specialişti de marcă din domeniul nostru de activitate, precum şi profesori universitari care predau în specialităţi conexe, ceea ce conferă colectivului firmei o mare flexibilitate în realizarea proiectelor complexe.

S. C. MASTER C. A. DESIGN SRL este o firma de proiectare şi consultanţă în construcţii care ofera toată gama de servicii de specialitate pentru lucrări edilitare (apă – canal), regularizări ale cursurilor de apă, construcţii hidrotenice, îmbunătăţiri funciare, drumuri, construcţii civile şi industriale, lucrări de artă, gestionarea deşeurilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Master C.a.design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Master C.a.design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Master C.a.design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.790