Direct la continutul paginii »

Ofelia Center SRLScoala de masaj OFELIA, Sibiu cu o experienta de peste 14 ani se ocupa de formare profesionala, cursuri de masaj, reflexoterapie, gimnastica recuperatorie, avand o echipa de profesionisti condusa de profesorul Petre Gradinaru, specialist in recuperare medicala, kinetoterapie, balneoterapie si masaj.

Formarea profesionala se executa conform normelor europene, cu o baza materiala adecvata, scoala de masaj OFELIA fiind acreditata de Comisia Nationala de formare Profesionala a Adultilor din Romania. Diplomele sunt emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii cu recunoastere nationala si U.E.

Scoala de Masaj Ofelia califica pentru ocupatia MASEUR oferind urmatoarele cursuri: 

1. Curs nivel 1:  Masaj corporal si reflexoterapie

Cursul este structurat pe ore de teorie si practica, cuprinzand notiuni si tehnici pentru invatarea masajului corporal somatic (intretinere si relaxare) precum si a masajului reflexogen pe punctele energetice situate la nivelul talpilor picioarelor in vederea tratarii unor afectiuni si detoxifierii organismului.

Durata cursului: 3 luni sau intensiv in 3-4 saptamani

2. Curs nivel 2:  Masaj terapeutic, Masaj anticelulitic, Drenaj  limfatic         

Cursul  cuprinde  ore de teorie ce includ notiuni de anatomie si fiziologie umana, tehnici practice si procedee care duc la invatarea masajului terapeutic, a drenajului  limfatic manual si a masajului pentru combaterea celulitei sub diferitele ei forme.

Durata cursului: 3 luni sau intensiv 3-4 saptamani.

La sfarsitul perioadelor de scolarizare se elibereaza in urma unor examene Certificate de absolvire pentru meseria  MASEUR  emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii cu recunoastere nationala si europeana si Certificate de competenta  pentru specializarile nivelului  2 de curs.

3. Specializare SPA:  este oferita de Centrul Ofelia  absolventilor de nivel 2

Cursul  cuprinde  insusirea procedurilor folosite in centrele SPA din tara si strainatate; cosmetica corporala si faciala, impachetari corporale, masaje cu plante, masaje cu roci vulcanice, aromoterapie, masaj cranian si facial, programe de detoxifiere si slabire rapida.

Durata cursului: intensiv 3-4 zile.

4. Specializare Medicina alternativa, masaje pe meridiane energetice si   presopunctura - Shiatsu: specializare pentru absolventii de nivel 2                Cursul cuprinde notiuni teoretice si practice din medicina traditionala chinezeasca, energie si vitalitate, meridiane principale si secundare, masaje si presopunctura shiatsu. Relatia om - univers, armonia Yin - Yang.

Durata cursului intesiv: 2 zile.

5. Tehnician Maseur scolarizare asimilata cu fizioterapie nivel 3: cuprinde baza de anatomie si fiziologie umana, patologie, igiena muncii, psihologie medicala. Ore de teorie si practica in care se invata masajul ca meserie in centrele de recuperare medicala, spitale, centre balneare. Tehnici de masaj suedez, masaj terapeutic, presopunctura si shiatsu, masaje decontracturante si tonifiere, drenaje limfatice terapeutice, hidroterapie, kinetoterapie pasiva si activa, teste de evaluare a bilantului muscular in cadrul unor afectiuni. Masajul - in sportul de performanta si reabilitarea dupa efort. Locul masajului in circuitul de recuperare asociat cu proceduri de fiziotarapie: electroterapie, hidroterapie, termoterapie, crioterapie, terapii ocupationale si gimanstica recuperatorie.

Durata:  un an de zile cu stagii obligatorii de practica in institutii, spitale, camine spital, clinici de recuperare medicala.

Calificare numai pentru absolventii minim liceu cu sau fara bacalaureat.

Certificate de calificare Tehnician Maseur eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii cu recunoastere nationala si europeana.


Poti face cursuri de masaj si technician maseur la tine in oras pentru ca cursurile de masaj si cursurile de tehnician maseur se tin in urmatoarele orase: Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Deva, Alba-Iulia, Petrosani,Caransebes, Lugoj, Tirgu Jiu, Turda, Resita.

Cursul de manichiura pedichiura cuprinde urmatoarele module:

1. Manichiura ce cuprinde: notiuni generale despre materialele, ustensilele si aparatele folosite in meseria de manichiurist; intretinerea ustensilelor, dezinfectarea, pastrarea si folosirea corecta a acestora; structura unghiei, bolile pielii si unghiilor de la maini; tehnici de ingrijire si intretinere a unghiilor, materiale pentru ingrijirea si intretinerea unghiilor, tratamente pentru manichiura, manichiura simpla.

2. Manichiura frantuzeasca

3. Pedichiura ce cuprinde: notiuni generale despre materialele, ustensilele si aparatele folosite in meseria de pedichiurist; intretinerea ustensilelor, dezinfectarea, pastrarea si folosirea corecta a acestora; ingrijirea picioarelor; realizarea pedichiurii pentru: unghii ingrosate, unghii incarnate; masajul gambei.

4. Manichiura pedichiura SPA
Durata cursului manichiura pedichiura este de 3 luni. Se obtine certificat de absolvire pentru meseria manichiurist – pedichiurist, eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, recunoscut national si UE.
Pretul cursurilor este de 1200 lei si se plateste in rate lunare.

Specializare: Construcii unghii cu gel si acryl - 500lei

Centrul de formare profesionala Ofelia din Sibiu face inscrieri pentru cursul de cosmetica.

Stiinta si arta ingrijirii corpului si a infrumusetarii lui cu ajutorul unor preparate si tratamente speciale este numita cosmetica. Cosmetica are ca obiectiv nu doar ingrijirea fetei, ci se ocupa de intregul corp.
Ce inveti la acest curs de cosmetica? In primul rand sa devii un cosmetician bun si profesionist, sunt 1080 ore de curs dintre care 720 ore sunt de practica.
Competentele dobandite la cursul de cosmetica:

    * Anatomia si fiziologia corpului uman (structura pielii, parului, sistemul osos si muscular, sistemul nervos)
    * Relaxarea si rolul ei in tratamentul cosmetic
    * Procesele tratamentelor cosmetice faciale
                      # Demachierea
                      # Vaporizarea
                      # Extragerea comedoanelor
                      # Gomajul
                      # Hranirea pielii
                      # Prepararea mastilor
    * Efectele si reguli de aplicare a masajului cosmetic
    * Masajul corector al ochilor, al gurii, al barbiei duble
    * Clasificarea tenului, bolile pielii si ale parului
    * Tratamente pentru fiecare tip de ten
    * Epilarea
    * Tratamentul genelor si sprancenelor, pensatul si vositul
    * Notiuni de baza in machiaj
    * Notiuni generale despre materiale, ustensile si aparate folosite in cosmetica
    * Intretinerea ustensilelor, dezinfectarea, pastrarea si folosirea corecta a acestora

Durata cursului de cosmetica este de 6 luni, orele de curs se tin de doua ori pe saptamana. La sfarsitul cursului se obtine un certificat de calificarepentru meseria de cosmetician eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, recunoscut national si U.E. Pretul cursului de cosmetica este de 2400 lei care se platesc in rate lunare.

Cui i se adreseaza aceste cursuri? Oricarei persoane cu varsta minima de 18 ani si cu un minim de studii de 12 clase: elevi, studenti, persoane ramase fara loc de munca - someri si oricarei alte persoane din diferite medii profesionale, aceasta calificare fiind o sursa de venit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ofelia Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ofelia Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ofelia Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.