Direct la continutul paginii »

Laura Daniela Elencu PFABuna ziua,

Va ofer experienta mea de opt ani in domeniul traducerilor din si in limbile engleza si spaniola. Am acumulat experienta mai ales in domeniul juridic si de afaceri, in cel ecologic, al produselor naturiste si paramedicale, dar am tradus si diverse manuale de utilizare.

Trimiterea materialului-sursa se realizeaza simplu pe adresa electronica, iar factura o veti primi in acelasi mod in format PDF, pentru a putea efectua plata direct in cont.

Revizia traducerilor este inclusa in pret.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laura Daniela Elencu PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Laura Daniela Elencu PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laura Daniela Elencu PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.821Produse

    1. 2