Direct la continutul paginii »

Scoala de soferi Edauto SRLScoala de soferi EDAUTO (fosta EDVIN) va ofera servicii de calitate, la preturi fara concurenta. Scoala de soferi "EDAUTO" a fost infiintata in anul 2004 de oameni tineri capabili si devotati meseriei de instructor auto cat si de coordonatori a acestei activitati.

Scoala de soferi "EDAUTO" se remarca prin rezultate excelente la examenele teoretice si practice avand o promovabilitate de 70% la primul examen.

Pentru ca elevii nostri sa fie multumiti masinile noastre sunt noi si bine intretinute pentru ca procesul de acumulare al cunostintelor sa fie placut si fara intreruperi. Pentru a va convinge de profesionalismul nostru va asteptam pentru inscrieri la sediul nostru din str. Marasesti nr.200 ( langa intersectia Cioceanu )

SUCCES!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scoala de soferi Edauto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scoala de soferi Edauto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scoala de soferi Edauto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Scoala de soferi Edauto SRL


33.242Produse

    1. 2