Direct la continutul paginii »

Ok Service Corporation SRLOK Service Corporation este liderul national al pietei romanesti de instruire.

Acest atribut se datoreaza in primul rand principiilor care i-au guvernat toate actiunile in cei 20 ani de servicii aduse industriei romanesti de instruire. Programele abordeaza o paleta diversa de domenii precum: finante, contabilitate, management, strategia afacerilor, managementul resurselor umane, marketing si comunicare, managementul schimbarii organizationale, integrare europeana, dezvoltarea abilitatilor manageriale.

OK Service Corporation este prima organizatie din Romania, specializata in furnizarea de cursuri si programe deschise de pregatire si perfectionare, care a dezvoltat un sistem functional de organizare a cursurilor sale valabil pentru intreg teritoriul Romaniei.

Distributia nationala a programelor este una dintre importantele realizari ale noastre, avand in vedere faptul ca astfel putem veni in intampinarea nevoilor de pregatire si perfectionare a organizatiilor romanesti, indiferent de locul în care acestea isi desfasoara activitatea.
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ok Service Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ok Service Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ok Service Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.