Direct la continutul paginii »

Radiance Service SRLConsultanta, marketing, management, relatii cu publicul, wellness.

SC Radiance SRL (Firma de Consulting si Recruiting) ofera contracte de colaborare de tip part-time, pentru obtinerea de venituri suplimentare. Lucram cu un partener extern - investitor, intr-un domeniu nou, interdisciplinar - Shared Marketing (Coordonare Francisa - se invata totul pornind de la zero).

Avantajele acestei colaborari sunt:
1. Venit imediat
2. Venit lunar, mult peste salariul mediu pe economia nationala (platile se fac la nivel occidental)
3. Premiu managerial (echivalentul unui sistem de pensii si asigurari sociale), mult peste nivelul pensiei medii din tara. Se mosteneste, se poate dona, instraina.
4. Premii anuale in bani (functie de performanta, 1.000 - 100.000 $).
5. Calatorii anuale in strainatate (tinuturi exotice, cluburi 5*).
6. Acces la informatii din domeniile: marketing, management, consultanta in afaceri, relatii cu publicul, sanatate, medicina vibrationala, wellness, educatie, invatamant.
7. Activitatea se desfasoara in sistem global, in 36 de tari.
In Romania suntem in al 16-lea an de activitate.
Promovam imaginea omului “FIT”, un om de succes in concept occidental, sanatos din punct de vedere fizic, mental si material.
8. Asiguram consultanta medicala gratuita (stil de viata “FIT”).
Consultanta este acordata membrului legitimat si rudelor de gradul I 

Exista doua variante de colaborare:
1. Pe termen scurt, 6-12 luni, profit lunar crescator, posibil 1.000$
2. Pe termen lung, 2-5 ani, profit lunar crescator, posibil peste 5.000$.

Aceste sume va pot asigura mult dorita independenta financiara! Colaborarea cu societatea noastra nu necesita o investitie de capital. Timpul afectat acestei colaborari este de doar 2-3 ore pe zi, sau 10-12 ore cumulate pe saptamana.  Este o activitate inteligenta, necesitand cel putin studii medii, preferabil superioare.

Pentru procesarea afilierii pe baza careia deveniti colaborator legitimat al societatii, sunt necesare:
1. o copie a buletinului de identitate, cu indicarea adresei de corespondenta si a numarului de telefon fix, mobil
(scanat si expediat prin e-mail)
2. achitarea sumei de 155 lei in cont bancar (la cerere), sau prin mandat postal, pe adresa: Radiance Service, OP 38, CP 91, Cod 023678, Bucuresti.
Dupa procesarea afilierii, primiti prin posta: produse unicat, legitimatia, pachetul informativ, un abonament la revista de specialitate CVNews, precum si alte servicii incluse.

Sunt necesare abilitati de comunicare, dinamism, mentalitate pozitiva. Bazele acestei activitati se invata pornind de la zero, avand din partea noastra tot sprijinul necesar (functie de implicare si rezultate, pentru cariera, inclusiv Academie pe profil)
Indicati-ne localitatea dvs. de domiciliu pentru a va indruma spre reprezentanta noastra locala (sau cea mai apropiata), centrul de consultanta in afaceri, unde primiti relatiile suplimentare de care aveti nevoie (daca exista deja, altfel suntem interesati in deschiderea de filiale locale in toata tara).

 RELATII: 

SC Radiance SRL OP. 38, CP. 91, Cod 023678, Bucuresti
Director, ing. Moroseanu Aurel
Manager, ing Mariuca Moroseanu

DISCLAIMER
1. Aceasta oferta este pentru minti inteligente!
2. Aceasta activitate atipica (facultativa) reprezinta o alternativa rentabila si stabila la colaborarile (joburile) clasice.
3. Aceasta colaborare este pentru cei care cauta ALTceva!
4. Demarata initial ca activitate part-time, pentru venituri suplimentare, prin motivatie si perseverenta poate deveni ocupatia de baza.
5. Asiguram instruirea de specialitate in domeniul Shared Maketing, pornind de la zero, inclusiv Academia CVI - pentru cariera.
6. Aceasta activitate reprezinta o francisa personala, fara investitii si risc, ce poate fi dezvoltata intr-o retea de francise personale.
7. Aceasta activitate reprezinta un parteneriat de afaceri cu un investitor extern, putand genera profituri mult peste media salariala.
8. Persoanele active, instruibile si deschise la nou, pe baza unui Sistem si a unor Programe de Dezvoltare Personala Continua, pot primi (optional) educatia financiara care conduce la bunastareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Radiance Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Radiance Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Radiance Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.