Direct la continutul paginii »

Tehno Art Solution SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

56.144

Industria pregatirii profesionale a adultilor este abordata de multi jucatori de dimensiuni medii si mici si destul de putini jucatori mari - aceeasi piata care creste insa foarte rapid de la luna la luna - o prezenta noua este cea a grupului Tehno Art Solution, lansat cu obiective clare, majore.

La prima vedere, este un centru de pregatire profesionala. Analizata cu atentie, este un grup care se prezinta drept "unicul centru profesional de instruire a adultilor ce asigura standarde de pregatire ridicate si posibilitatea de a “invata” din practica". Tehno Art Solution isi doreste o pozitionare speciala pe piata, diferita astfel de celelalte centre de pregatire profesionala care initiaza, perfectioneaza si specializeaza adultii.
 
Cui ne adresam : Celor care doresc performanta...
 

Tehno Art Solution se adreseaza atat marile corporatii cat si persoanelor fizice sau studentilor care doresc sa-ti construiasca o cariera de succes sau pur si simplu sa-si largeasca orizonturile si sa-si creeze si mareasca oportunitatile de a fi competent si calificat pentru piata fortei de munca.
 
Despre cursuri:
 
Durata programelor variaza intre 80 de ore si 740 de ore in functie de specializarea pregatirea / calificarea pe care doriti sa o urmati. Aceste programe sunt structurate in doua parti inegale ca durata: o parte teorie si o parte practica .
 
Ce programe de instruire avem:
·    Alimentatie publica si servicii anexe
·    Constructii
·    Turism
·    Industria usoara si servicii anexe
·    Comert
·    Invatamant
·    Agricultura si servicii anexe
·    Management
·    Fabricarea produselor si imbutelierea lor
·    Extractia minereurilor, hidrocarburilor, carbunelui si servicii anexe
 
Acestea sunt grupele principale ale domeniilor de activitate si includ aproximativ 600 de meserii, pe care putem sa le organizam in functie de cerintele si nevoile de formare profesionala ale companiei.


  Tehno-art-solution-srl
  Curs calificare Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze - Tehno Art Solution organizeaza cursul de calificare profesionala in meseria de Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze , la ...
  Tehno-art-solution-srl
  Curs calificare Electrician de intretinere si reparatie - Tehno Art Solution organizeaza cursul de calificare profesionala in meseria de Electrician de intretinere si reparatie , la sediul ...
  Tehno-art-solution-srl
  Curs calificare Mecanic vulcanizator - Tehno Art Solution organizeaza cursul de calificare profesionala in meseria de Mecanic vulcanizator , la sediul societatii.
  Tehno-art-solution-srl
  Curs calificare Mecanic Auto - Tehno Art Solution organizeaza cursul de calificare profesionala in meseria de Mecanic Auto , la sediul societatii.  
  Tehno-art-solution-srl
  Curs calificare Masinist utilaje cale si terasamente - Tehno Art Solution organizeaza cursul de calificare profesionala in meseria de Masinist utilaje cale si terasamente , la sediul ...
  Tehno-art-solution-srl
  Curs calificare Brutar - Tehno Art Solution organizeaza cursul de calificare profesionala in meseria de Brutar , la sediul societatii.
  1. 2
  2. 3

Contacteaza compania Tehno Art Solution SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Tehno Art Solution SRL

 • 0726478408

 • 0212522628

 • tehnoartsolution@gmail.com

 • Str. Matei Voievod, nr. 116 , Bucuresti, Bucuresti