Direct la continutul paginii »

MySobre SRLFirma MySobre ofera cursuri de limba ENGLEZA, GERMANA si GREACA la cele mai inalte standarde, conform normalor europene. Cursurile sunt tinute de profesori tineri, cu experienta, certificati Cambridge.

Grupele sunt formate din maxim 6-7 persoane, pentru ca timpul alocat comunicarii fiecarui cursant sa fie favorabil dezvoltarii conversatiei. Metodele folosite sunt moderne, interactive si au la baza COMUNICAREA.

Organizam cursuri de limba generala si de afaceri, pregatire examene (Bac, Facultate, Cambridge, etc.)

Daca doresti o promomovare, un job mai bun sau...un job in afara tarii, cursurile de limbi straine te pot ajuta sa obtii acest lucru! Conteaza pe noi si nu te vom dezamagi! Calitatea va sta mereu inaintea cantitatii!

Preturi pornind de la 230 ron/ luna!!!

Cursuri de zi, seara si Weekend!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MySobre SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MySobre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MySobre SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.294