Direct la continutul paginii »

Inteli Scut SRLCabinetul nostru este dotat cu sistemul computerizat LX 4000, soft-ul 2012, produs de compania americana Lafayette ( lider mondial in domeniu) , in componenta sa intrand si sistemele de scorare OSS-V3 ( objective scoring system) si PolyScore tip Rank. In plan international examinarile poligraf sunt utilizate pe scara larga, in domeniile economice, militare, justitie si altele, cu precadere de SUA, Israel, Japonia si alte state avansate.

Accesul persoanelor in institutiile administrative-guvernamentale se face exclusiv cu detectorul de minciuni. In plan local, la nivelul tarii noastre, examinarile poligraf sunt solicitate in special de catre societatile multinationale, societati comerciale indiferent de obiectul de activitate, persoane fizice direct interesate, organele de cercetare penala (parchetul), instantele de judecata s.a.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inteli Scut SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inteli Scut SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inteli Scut SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Inteli Scut SRL


19.957