Direct la continutul paginii »

Auto Soft Drive SRLInfiintata ca o necesitate a cerintelor pietii, vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt prifesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti, prin dotarea pe care o pune la dispozitie.

In ceea ce priveste INSTRUCTORII care va vor invata si evalua sunt foarte bine pregatiti, selectati cu mare atentie, si veti avea tot concursul lor pentru invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a toturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere mult dorit.

Toate acestea vin in intampinarea Dumneavoastra cu programe specifice functie pe fiecare categorie in parte a Scolii de Soferi pentru care optati, respectiv: A, B, C, C+E, si D.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Soft Drive SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Auto Soft Drive SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Soft Drive SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

20.871