Direct la continutul paginii »

Atmoservice SRLKarcher - Echipamente profesionale de curatenie Atmoservice Brasov Echipamente profesionale de curatenie KARCHER, consultanta, training, service si gasirea solutiilor tehnice complete pentru curatenia in orice domeniu de activitate.

  • Comercializarea echipamentelor profesionale de curatenie KARCHER.
  • Consultanta tehnica de specialitate, recomandari privind alegerea metodelor si echipamentelor optime, adaptate fiecarei aplicatii.
  • Service-ul si mententa echipamentelor KARCHER, in garantie si post garantie. KARCHER : Echipamente profesionale de curatenie - aspiratoare profesionale Karcher - aparate de spalat cu presiune Karcher - masini de maturat Karcher - masini de spalat/aspirat pardoseli Karcher - statii de tratare a apei Karcher - masini de spalat piese Karcher. Service Karcher.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Atmoservice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Atmoservice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Atmoservice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Atmoservice SRL


21.882Produse

    1. 2