Direct la continutul paginii »

DDD Constance Perfect Clean SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

23.505

Firma noastra va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice).

Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung.

Firma noastra detine toate avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra.

Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a nevoilor pe care le aveti. Tinem cont de faptul ca reputatia afacerilor dumneavoastra trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ne desfasuram activitatea rapid, discret si eficient.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii la preturi accesibile. Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor (in cazul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie).

Ne puteti contacta pentru detalii si pentru rezervarea unuia dintre serviciile noastre.

Profesionalismul, eficienta si discretia sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine!


  Ddd-constance-perfect-clean-srl
  Contract deratizare - Compania DDD este o firma DDD din Bucuresti autorizata in prestareas erviciilor de deratizare, dezinsectie si ...
  Ddd-constance-perfect-clean-srl
  Servicii deratizare dezinsectie Bucresti - Firme Contracte DDD - Compania DDD este o firma ddd din Bucuresti specializata in prestareas erviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.
  Ddd-constance-perfect-clean-srl
  Servicii deratizare dezinsectie Bucresti - Firme Contracte DDD - Firma noastra va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte ...
  Ddd-constance-perfect-clean-srl
  Contract dezinsectie - Compania DDD este o firma DDD din Bucuresti specializata si autorizata in prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si ...
  1. 2

Contacteaza compania DDD Constance Perfect Clean SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

DDD Constance Perfect Clean SRL

 • 0724.511.838

 • office@companiaddd.ro

 • Aleea Taifunului, nr.23 , Bucuresti, Bucuresti