Direct la continutul paginii »

Success HR Expert SRLCINE SUNTEM:
Success HR Expert este o companie de resurse umane care ofera o gama larga de servicii de resurse umane: recrutare si selectie personal, leasing de personal, consultanta si training personal.

Punctul forte al companiei noastre consta in echipa noastra de specialisti: avand o expertiza considerabila in acest domeniu, consultantii nostri sunt gata sa raspunda oricarei solicitari si sa va propuna cea mai potrivita solutie pentru business-ul dumneavoastra.

Ne focusam pe dezvoltarea unor servicii eficiente pentru a oferi suport atat candidatilor in procesul de recrutare, cat si companiilor care sunt in cautarea de specialisti calificati in diferite domenii si, de asemenea, dorim sa oferim suport departamentelor de Resurse Umane in implementarea activitatilor specifice.

Success HR Expert va permite sa va concentrati pe aspectele operationale ale business-ului dumneavoastra si pe atragerea si fidelizarea clientilor dvs, prin externalizarea partiala sau completa a serviciilor de resurse umane.

MISIUNE:
• Ne propunem sa aducem un plus de valoare companiilor si partenerilor nostri, selectand si pregatind oameni potriviti in companii potrivite.
• Suntem o alternativa profesionala pentru completarea competentelor existente in companiile Dumneavoastra.
Castigul nostru sta in eficienta dumneavoastra!

VIZIUNE:
Prin exploatarea valorilor noastre, suntem ALTFEL!

Este momentul ca strategia dumneavoastra de resurse umane sa ia in considerare mai mult decat angajarea de personal si fidelizarea angajatilor actuali.

Este timpul sa va ganditi cum sa recrutati si in acelasi timp sa salvati bani, cum sa cercetati corect piata si sa gestionati eficient nevoia de personal.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Success HR Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Success HR Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Success HR Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Success HR Expert SRL


22.017