Direct la continutul paginii »

Interim Ildustria Servicii SRLILDUSTRIA SERVICII suntem o agentie de interim înregistrată în România - conform autorizației nr. 0000011/2010 cu experiență în domeniul resurselor umane, specializata in detasarea de personal in Romania si in Uniunea Europeana.
Oferim partenerilor nostri de afaceri servicii de calitate punandu-le la dispozitie muncitorii inregistrati in baza noastra de date, completata in mod constant pentru a raspunde prompt exigentelor acestora

Servicille oferite de Ildustria Servicii :

 • Intocmirea documentatiei de angajare (vizita medicala, contractele de munca, declaratiile administrative , asigurare medicala)
 • Inregistrarea contractelor de munca la institutiile competente
 • Plata salariilor si eliberarea statului individual de plata
 • Plata taxelor si a contributiilor sociale
 • Gestionarea relatiei cu autoritatile
 • Asigurarea echipamentului de lucru si de protectie
 • Asigurarea privată a angajaților în caz de boli și de accidente
 • La un volum mare de lucru, partenerii noștri pot beneficia de un consultant ILDUSTRIA SERVICII chiar la sediul lor. Acesta poate administra personalul în mod direct, având totodată și rol de mediator.

INTERIM

Personalul este angajat în cadrul companiei noastre în conformitate cu legislația din România și detașat conform legislatiei din statul Uniunii europene in care isi desfasoara misiunea.

La solicitarea partenerului nostru putem prelua personalul angajat direct de acesta, oferindu-i un nou contract de muncă în cadrul agentiei noastre. Astfel, angajatii isi vor continua munca in cadrul companiei partenerilor pastrandu-se know-how-ul.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interim Ildustria Servicii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Interim Ildustria Servicii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interim Ildustria Servicii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.