Direct la continutul paginii »

DFS Protection SRL“Societatea Delta Force nu recurge la serviciile unor agenti de vanzari de aceea in orice discutie pe care o angajati cu compania noastra, interlocutorul dumnevaostra va fi intotdeauna din executivul societatii care isi va asuma intreaga responsabilitate pentru perfecta administrare a serviciilor solicitate de catre dumneavoastra.

Succesul si performantele societatii Delta Force se datoreaza si bunei colaboarari cu beneficiarii sai, datorita SUGESTIILOR si de ce nu, CRITICILOR venite din partea acestora”.

“Delta Force si-a creat in timp imaginea unei societati ce s-a bazat in principal pe profesionalism – beneficiind de experienta, resurse si informatie oferind partenerilor sai posibilitatea de a fi mereu cu un pas inaintea evenimentelor ce caracterizeaza piata – devenind astfel o forta competitionala pe piata de profil din Romania oferind servicii complete si eficiente clientilor sai.

Indiferent de afacerea pe care o dezvoltati, in NOI veti gasi un PARTENER DE INCREDERE, mereu la dispozitia dumneavoastra. O trasatura principala – si totodata o numim noi, o calitate – este FLEXIBILITATEA fata de parteneri si siguranta ca orice problema sau situatie are o solutie”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale DFS Protection SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre DFS Protection SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii DFS Protection SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.708