Direct la continutul paginii »

Intelect SRLFirma INTELECT SRL se numara printre primele cabinete private de consiliere in protectie intelectuala din Romania.
In acest moment, INTELECT are birouri de reprezentare regionala in Oradea, Constanta si Pitesti.

Suntem o echipa de 12 specialisti, cuprinzand 5 consilieri in proprietate intelectuala autorizati de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Incepand din 1992, de la infiintarea firmei, peste 1000 de clienti - romani si straini - au beneficiat de serviciile pe care le oferim la un inalt nivel calitativ si profesional.

Cel mai experimentat consilier al firmei noastre, D-na Elisabeta Buzlea, detine ca portofoliu o practica de peste 25 de ani in domeniul protectiei proprietatii intelectuale, a detinut numerosase mandate in cadrul Consiliului de Conducere al Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intelect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intelect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intelect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.037