Direct la continutul paginii »

INSESA SANOSERV INSTAL SRLCabine de dus complete si
Cabine de dus cu baie de aburi
CAZI DE BAIE SIMPLE
CAZI DE BAIE CU HIDROMASAJ DIN ACRYL
MOBILIER DE BAIE
CERAMICA SANITARA
REZERVOARE WC
BATERII SANITARE
ACCESORII DE BAIE
CALORIFERE DE BAIE

S.C. INSESA SANOSERV INSTAL S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat, integral romanesc, are sediul social in Ploiesti Str. Stefan cel Mare Nr. 6.Toate actiunile intreprinse de managementul societatii sunt dirijate pentru satisfacerea cerintelor clientilor si chiar depasirea lor, prin imbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului de Management al Calitatii in ceea ce priveste calitatea, pretul si termenul de livrare al produselor si serviciilor.

In contextul unei piete puternic concurentiale, a grupurilor de interes implicate in activitatea organizatiei (clienti, furnizori, actionari, angajati, autoritati) care precizeaza din ce in ce mai mult necesitatile si cerintele lor, conducerea organizatiei a decis sa aplice o politica in domeniul calitatii vizand satisfacerea clientilor si a celorlalte categorii de interes prin:

- asigurarea unui bun management intern;

- oferirea de servicii de calitate la preturi adaptate pietei;

- optimizarea resurselor necesare;

- motivarea personalului care cunoaste si aplica politica organizatiei;

- analizarea periodica a obiectivelor calitatii si politicii referitoare la calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale INSESA SANOSERV INSTAL SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre INSESA SANOSERV INSTAL SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii INSESA SANOSERV INSTAL SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.