Direct la continutul paginii »

GreenTech Center SRLEXTUNA AB a fost înființată în 1964 în Borlänge, Suedia și a inceput prin productia de arzatoare pe baza de ulei.

Productia de cazane a început in 1971 iar din 1986 EXTUNA a început producția de cazane pentru incalzire pe baza de lemne,peleti,aschii de lemn,ulei,gaze,electricitate și tancuri de acumulare personalizate dupa nevoile clientilor renuntand la productia de arzatoare pe baza de ulei. După 1980 producția EXTUNA s-a mutat in noi spații, moderne în zona industriala Ingarvets în Falun.

Primul nostru cazan din ceramica pe lemne a fost testat și aprobat de către Institutul Technic de Cercetare din Suedia în anul 1984 si este produsul nostru de referinta.

Cazanele fabricate de firma noastra sint mici și flexibile ce functioneaza cu diversi combustibili-lemn, aschii de lemn, peleti, petrol, gaze naturale sau electricitate.
Toate cazanele pot avea putere intre 15kw si 1400 kW si se pot produce la comanda dupa specificatiile clientilor nu numai dupa marime ci si dupa combustibilul ce se doreste a fi folosit.
Produsele Extuna AB se distribuie EXCLUSIV prin GreenTech Center.

CAUTAM COLABORATORI/DISTRIBUITORI PENTRU ROMANIA-REPUBLICA MOLDOVA
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GreenTech Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre GreenTech Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GreenTech Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

18.314