Direct la continutul paginii »

Infast SRLS.C. INFAST S.R.L. a luat fiinta în anul 1994 având ca obiect principal de activitate Cercetare – Dezvoltare - Inovare ca furnizor de solutii tehnice inovative pentru mediul economic local. De la început au fost abordate teme de cercetare în domeniul ingineriei chimice, a stiintei materialelor, precum si de dezvoltare locala.

NFAST este pregatit sa participe la eforturile actuale de dezvoltare locala, regionala, nationala în cadrul unor parteneriate si ca promotor al unor concepte si instrumente necesare în managementul proiectelor de finantare.

Viziunea firmei INFAST este de a construi un model de afaceri în contextul Societatii bazate pe cunoastere pe o matrice care cuprinde 4 domenii de activitate si 4 niveluri de interventie: cercetare,consultanta, transfer tehnologic,cooperare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infast SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Infast SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infast SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.278