Direct la continutul paginii »

Satelcast International SRLS.C Satelcast International SRL este Importator direct Italia , sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, detectoare de gaz metan,pentru Romania .

concentratori si organe de comanda pe BUS serial
pretectii perimetrale
avizatoare acustice pentru interior si exterior
combinatori telefonici si GSM
telealarme si dispozitive de teleajutor

Avem soluţii specializate pentru detecţia şi protecţia la incendiu, soluţii electronice pentru controlul accesului, supraveghere video şi protecţie la efracţie.

Consideram ca este important sa venim în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le soluţii special concepute pentru activitatea acestora indiferent de tipul activitatii sau a marimii acesteia.

El. Mo. A proiectat si creat o mare familie de produse wireless extrem de sigure si eficace, compusa din centraa cu 48 de intrari, senzori volumetrici, senzori pentru porti si ferestre, taste, sirene, radiocomenzi si accesorii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Satelcast International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Satelcast International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Satelcast International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.848