Direct la continutul paginii »

INFAST - Consultanta in afaceri si Proiecte de finantare

                  

Site-ul INFAST - Consultanta in afaceri si Proiecte de finantare are urmatoarea prezentare:
SC INFAST SRL specializata in scrierea, aplicarea si managementul proiectelor de finantare, strategii de dezvoltare, consultanta in afaceri. Promotoare a conceptelor de dezvoltare durabila, incubarea afacerilor, inovare, transfer tehnologic.Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: mail smartech.ro; mail smartech.ro loc:RO; consultanta in afaceri proiecte;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


INFAST - Consultanta in afaceri si Proiecte de finantare
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.
 1. Food Equipment
  FoodEquipment.ro este un site dedicat profesionistilor din domeniul HoReCa. Acum puteti achizitiona usor si sigur o gama larga de echipamente (utilaje si accesorii) selectate special pentru dumneavoastra.
 2. Beproffice
  Divizia Proffice se adreseaza segmentului B2B (business to business), prin Office Express si Mail Order.
 3. Covoare de cauciuc, placi tehnice, garnituri din cauciuc siliconice - ...
  Ervan Trust va pune la dispozitie produse de calitate din cauciuc: articole tehnice din cauciuc, benzi transportoare, garnituri din cauciuc siliconic, garnituri din cauciuc rezistent la produse petroliere, covoare din cauciuc siliconic, covoare din ...
 4. Curs valutar bnr
  Afla cursul valutar bnr la zi, convertor valuta si pretul aurului. Afiseaza cursul valutar pe site-ul tau acuma
 5. Saltele de calitate
  Med.Care Romania este o companie care activeaza in domeniul sanatatii somnului, oferind produse de o calitate incontestabila pentru un somn cu adevarat confortabil.
 6. Thailand Shop
  cadouri , souveniruri, decoratiuni interioare, obiecte decorative, imbracaminte copii, tricouri, tatuaje, cosmetice naturale, vaze mango, vaze bambus, flori artificiale, lumanari parfumate, suporturi lumanari, shorturi thai boxing.
 7. Soft de contabilitate, programe de contabilitate, traduceri ...
  INFINITY SOLUTIONS SIBIU ofera soft pentru contabilitate si traduceri autorizate in limbile germana, engleza si franceza.
 8. Smartech Dittings Grinders
  Smartech Dittings Grinders va ofera rasnite, masini de macinat cafea de toate dimensiunile! Folositi rasnitele oferite de noi pentru a da o aroma desavarsita cafelei dumneavoastra!
 9. Adidasi Nike
  Magazin online Adidasi nike originali, adidas de firma ieftini,adidasi de piele nike, adidas, puma, reebok, preturi mici la incaltaminte nike, oferta de calitate. Confort si calitate la preturi acesibile.