Direct la continutul paginii »

Pro Logistic Security SRLS.C.PRO LOGISTIC SECURITY S.R.LSlatina,in colaborare cu G4S SECURITY SERVICES S.R.L,furnizor de formare profesionala in domeniul securitatii private,recunoscut la nivel national.efectuiaza cursuri de pregatire a agentilor de securitate cu perioada de 90 de zile.

Inscrierile se efectueaza la sediul SC. Pro Logistic Security S.R.L Slatina sau la tel: 0752382619 sau 0746396041 serviciul contabilitate unde se vor oferi si alte relatii.

La inceputul cursului,fiecarui cursant i se va elibera adeverinta in care este specificata perioada de scolarizare,societatea care efectuiaza cursul,aceasta demonstrand persoanelor cu drept de control ca este cuprins intr-o forma de pregatire ca agent de paza si ordine

-servicii de paza a obiectivelor , bunurilor , valorilor si consultanta
-servicii de paza a transporturilor de valori si consultanta
-servici de garda de corp si consultanta in domeniuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Logistic Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pro Logistic Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Logistic Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.664