Direct la continutul paginii »

Fructex Bacau SRLFructex S.A. este o companie moderna, orientata spre clienti, deoarece pentru noi satisfacerea clientului este lucrul cel mai important. Astfel succesul nostru se datoreaza calitatii produselor noastre precum si importantei pe care o dam partenerilor nostri.

Compania promoveaza alaturi de cultivatorii de fructe din Romania si nu numai, o abordare profesionista, responsabila, a problemelor de protectia plantelor si a problemelor agriculturii romanesti, in general.

Astfel societatea Fructex S.A. ofera consultanta pomicultorilor asupra producerii materialului saditor. Centrul nostru de cercetare este recunoscut pentru biotipurile de mar, visin sau catina in intreaga tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fructex Bacau SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fructex Bacau SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fructex Bacau SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

35.282