Direct la continutul paginii »

Begany SRLS.C. BEGANY S.R.L.. pune un accent deosebit pe cinste şi corectitudine din toate punctele de vedere şi asteaptă acelaşi lucru de la partenerii săi.

S.C. BEGANY S.R.L.este autorizată să scolarizeze personalul destinat profesiei de agent de pază.

Cu ajutorul firmelor noastre colaboratoare specializate,putem oferi clienţilor noştri aparatură electronică specializată pentru securitate şi la cerere putem realiza proiecte pentru pază mixtă cu agenţi şi supraveghere electronică.

eputaţia o considerăm o resursă esenţială iar protejarea ei este de o importanţă vitală.Este de datoria celor ce conduc compania să se asigure că personalul lor cunoaşte principiile după care aceştia lucrează şi să se conduca după el.

Punem un accent deosebit pe management,dotarea tehnică şi în mod special pe resurse umane, oferim forţa de muncă de calitate,instruită şi specializată.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Begany SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Begany SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Begany SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.266