Direct la continutul paginii »

I Q Management SRLCompania IQ Management a fost fondata in anul 1991, forma de organizare fiind cea de societate cu raspundere limitata, iar capitalul social este de 100.000 RON (1.000.000.000 ROL).

IQ Management include, prin structura sa actionariala, componenta de management pentru activitati din domeniul productiei, comertului si prestarilor de servicii ale firmelor din grup, avand o cifra de afaceri in perioada 1990-2000 de 104,0 milioane USD.

Componentele acestui sector de activitate sunt focalizate asupra informatiilor din sfera guvernamentala, financiar-bancara si a consumatorilor, persoane juridice sau fizice. Astfel, din aceasta perspectiva, IQ Management ofera servicii de implementare a proiectelor la scara nationala, cu o preocupare deosebita spre domeniul agriculturii si cel al sanatatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I Q Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I Q Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I Q Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.881