Direct la continutul paginii »

Q And Q Info Consult SRLQ&Q Info Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2005, ca urmare a identificarii pe piaţa românească a unei nevoi stringente în managementul privat şi de stat românesc: complexitatea afacerilor, precum şi nivelul competitivităţii în multe sectoare de activitate au atins un nivel critic, de la care luarea deciziilor folosind în cvasi-exclusivitate elementele subiective, intuitive, fără a le consolida pe cifre concrete, venite de la baza functională a organizaţiei, nu mai este posibilă pentru a genera rezultate performante.

Accesarea informaţiilor de calitate, analizarea complexă şi profundă a realităţilor din interiorul şi din afara companiilor, pot fi mari consumatoare de timp. Pentru cei care timpul este o resursă suprasolicitată, a venit vremea unei schimbări.

Compania noastra si-a propus sa aducă in Romania unelte, metodologii si solutii care sa permita managerilor din Romania sa poata concura, de la egal la egal, cu manageri din oricare colt al lumii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Q And Q Info Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Q And Q Info Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Q And Q Info Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.066