Direct la continutul paginii »

Gerada Tur SRLAgentia de turism Gerada Tur a luat fiinta din pasiune si din dorinta de a oferi clientilor cea mai completa gama de servicii turistice


Pentru a face fata pe piata interna aflata intr-o continua expansiune, dar si pentru a fi credibili pe piata internationala de turism, ne axam in principal pe seriozitate si promptitudine.


Eforturile echipei noastre se concentreaza in permanenta asupra diversificarii serviciilor turistice oferite clientilor si in special asupra calitatii acestora, prin dinamismul, profesionalismul si flexibilitatea cu care lucram.

Reducerile Early Booking se aplica doar la tarifele de cazare si NU la suplimente de masa, transport, taxe, etcContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gerada Tur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gerada Tur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gerada Tur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.423