Direct la continutul paginii »

Turbomecanica Services SAPersonalul nostru specializat este la dispozitia Dvs. zi de zi, dar si cu ocazii speciale ca: mese festive, banchete, nunti, cocktail-uri, aniversari, petreceri de revelion sau multe alte party-uri. Va oferim o gama larga de preparate, din numeroase bucatarii internationale.

Mancarea se prepara zilnic, la primele ore. Excludem din ingredientele noastre carnea si legumele congelate, pentru ca respectam savoarea preparatelor noastre. Prospetimea si calitatea alimentelor pe care le folosim reprezinta o prioritate absoluta in alegerea furnizorilor nostri.In bucataria noastra nu se folosesc aditivi alimentari.

In tumultul zilei, Turbotequila este spatiul ideal pentru un mic-dejun linistit, o intalnire cu prietenii sau o intalnire de afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turbomecanica Services SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turbomecanica Services SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turbomecanica Services SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.535