Direct la continutul paginii »

Hands On Education SRLHands On Education a creat primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori:

  • Sfaturi si instrumente pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru o evolutie armonioasa, catre un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat.
  • O selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice celor sapte inteligente care definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).

Hands On Education – metoda educationala

  • Care este rolul educatiei daca nu acela de a pregati copilul pentru viata?
  • Educatia copilului presupune, pe de o parte, insusirea valorilor de familie, iar pe de alta parte, descoperirea lumii inconjuratoare din mai multe perspective: stiintifice, artistice, tehnic-mestesugaresti, etc..
  • Un instrument foarte util pentru invatarea activa este reprezentat de activitatile practice (in limba engleza: “learning by doing”, “hands-on learning”): excursii tematice; experimente stiintifice, activitati artistice, mestesugaresti, etc., avand la dispozitie jucarii si jocuri educationale adecvate varstei sau istrumente reale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hands On Education SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hands On Education SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hands On Education SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Hands On Education SRL


70.144