Direct la continutul paginii »

Urban Zoom SRLKOOKI iti aduce aproape, la distanta de doar un click, o lume plina de jucarii si povestile lor. KOOKI este un magazin virtual unde poti comanda on-line jucaria pe care si-o doreste prichindelul tau.

Daca vrei informatii complete despre jucarii, daca e important ca ce comanzi sa ajunga la tine repede si cu costuri cat mai mici, daca iti doresti servicii bune, daca iti plac promotiile, atunci ai cateva motive in plus sa ramai alaturi de noi. In plus iti mai facem o promisiune: promitem sa ne iubim clientii si sa avem grija de ei din prima clipa in care ne vom cunoaste.

Adica, servicii cat mai bune, informatii despre produse si servicii, oferta completa, preturi corecte, promotii multe multe si sa incercam permanent sa tinem cont de ce isi doresc prietenii KOOKI - parintii si cei mici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Urban Zoom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Urban Zoom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Urban Zoom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max