Direct la continutul paginii »

GED Consultancy & PartnersImpreuna cu o echipa de specialisti din domeniile: financiar-contabil, juridic, resurse umane, management, GED Consultancy & Partners, ofera solutii adaptate pentru a va ajuta la o mai buna optimizare a nevoilor dumneavoastra in contabilitate, salarizare, fiscalitate, imbunatatirea performantelor, management al afacerilor, consiliere cu privire la servicii juridice si financiare!

Infiintare, Modificare, Inchidere societati comerciale(insolventa, faliment)
Contabilitate primara, financiara si de gestiune
Salarizare
Servicii HR(documentatie: protectia muncii, medicina muncii, ISU, fisa post, revisal)
Recuperari debite
Reprezentare in instanta
Asigurari
Plata taxeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GED Consultancy & Partners se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre GED Consultancy & Partners in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GED Consultancy & Partners, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.