Direct la continutul paginii »

FloryOan-Distribution SRLSC.FloryOan-Distribution.SRL
Reprezentant comercial unic,pe teritoriul Romaniei al produselor de curatenie KIRIKO si CLEAN-PROTECT

Produsele oferite au o foarte mare calitate si adecvate,introducand pe piata romaneasca o gama vasta de produse revolutionare in domeniul curateniei.

Evidentiem faptul ca produsele de curatenie si dezinfectare folosite in mod curent,nu mai sunt eficiente in indepartarea microorganizmelor si agentilor patogeni oportunisti,conceptul acestor produse noi pe care am reusit sa le introducem pe piata este acela de a gestiona microbii in scopul obtineri unei comunitati sanatoase

.Dupa o scurta perioada de timp,reusim extinderea activitati prin profesionalizm si cu ajutorul personalului tanar si dornic de a ne ridica la stardarde calitative.

Dispunand de tehnologii avansate si un personal calificat,primul pas pentru extinderea activitati a fost prestare servicii curatenie.

Oferim pe piata o abordare noua,ofertele noastre de pret fiind negociabile.Ne dorim sa devenim partenerul dumneavoastra,deschizand un nou sector de activitate DDD (Deratizare-Dezinfectie-Dezinsectie).

Curatenia face parte din viata cotidiana a tuturora.

Prin aceste trei activitati,distributie produse curatenie,servicii curatenie si ddd,ajungem la obtinerea unui ambient de lucru placut pentru intretinerea si conservarea imobilelor prin folosirea de tehnologie avansata.

Obiectvul nostru este sa cladim parteneriate pe termen lung,oferind clientilor nostri o experienta unica si satisfactie deplina.

Clienti nostri stiu ca se pot baza pe noi in orice situatie.

Avem o foarte mare pricepere si experienta in tot ceea ce facem si asta nu doar o spunem noi,ci CONVINGETI-VA !CALITATE SI PRETURII EXCEPTIONALE Un pariu comercial pentru Romania Oferim relati de specializare privind procedurile de curatare si compatibilitate ale detergentilor pe diverse tipuri de suprafete,in asa fel incat eficienta folosiri produselor precum si atingerea rezultatelor,sa se obtina in termen cat mai scurt cu putinta si costuri cat mai reduse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale FloryOan-Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre FloryOan-Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii FloryOan-Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
FloryOan-Distribution SRL


19.057