Direct la continutul paginii »

Felix San SRLS.C. FELIX SAN S.R.L. este o firmă de comerţ cu capital integral privat care a început activitatea în 1999 şi are ca obiect de activitate comercializarea furajelor şi concentratelor pentru animale de fermă, hrană pentru animale de companie, seminţe, pământ pentru flori şi alte produse destinate gospodăriilor mici şi mijlocii.

Societatea are sediul în Orasul Tăşnad, care este situat în zona de sud-vest al judeţului Satu Mare, aflat în nord-vestul României la graniţa cu Ungaria şi Ucraina.

Produsele PURINA, acoperă în totalitate, necesităţile unei ferme în privinţa furajării, clientul putând alege chiar în cadrul aceleiaşi situaţii, mai multe variante de produse.

Personalul firmei este pregătit să vă prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordând consultanţă şi consilierea necesară pentru alegerea cea mai potrivită cerinţelor Dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Felix San SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Felix San SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Felix San SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.837