Direct la continutul paginii »

Fbs Lines SRLFirma RCF a fost fondată în anul 1949 în Reggio Emilia, Italia. Obiectivul companiei a fost dezvoltarea şi fabricarea unor produse audio profesionale.

Printre primele produse s-au numărat microfoanele, componentele public address şi difuzoarele.


Bazându-se pe acest succes, compania a continuat să-şi dezvolte sistemele de sunet public address, amplificatoarele şi boxele proprii.

Acestea au fost comercializate atât ca produse individuale, cât şi ca sisteme complete pentru aeroporturi, hoteluri, şcoli, gări, fabrici, etc. În decursul anilor 70 şi 80 expansiunea RCF a continuat prin introducerea unor linii complete de boxe Hi-Fi
şi difuzoare pentru maşini.

Posesia propriei tehnologii de fabricare a difuzoarelor conferă RCF un avantaj enorm în conceperea şi producerea boxelor, având ca rezultat potrivirea perfectă dintre difuzoare şi partea electronică, axată din ce în ce mai mult pe tehnologia digitală.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fbs Lines SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fbs Lines SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fbs Lines SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.