Direct la continutul paginii »

Test Line SRLEST LINE SRL a fost fondata in anul 1992, fiind o societate 100% privata.
Activitatea societatii a fost focalizata de la bun inceput pe echipamente electronice industriale; am devenit imediat Agentie Exclusiva si Unitate Service pentru Romania a firmei germane TESTO AG.

Din iunie 2000 suntem reprezentanti pentru Romania a altor doua divizii ale firmei germane SICK AG: Industrial Sensors si Safety Systems.
Livram echipamente digitale de masura a parametrilor fizico-chimici, echipamente pentru automatizari, echipamente electronice pentru siguranta muncii,

Afisarea distributiei umezelii pe suprafete Umezela din interiorul cladirilor poate duce favoriza aparitia mucegaiului. Zonele umede de pe pereti pot fi detectate mai usor si astfel riscul aparitiei mucegaiuluContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Test Line SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Test Line SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Test Line SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.708