Direct la continutul paginii »

Muroetal SRLSAERO este una dintre cele mai dinamice companii private prezente pe piata romaneasca de echipamente aeroportuare, activitatea de baza a firmei fiind reprezentata de proiectarea, productia si comercializarea, echipamentelor pentru suportul aeronavelor la sol.

Domeniul aeroportuar este punctul forte al companiei SAERO, aceasta fiind activitatea de baza a firmei din momentul infiintarii ei, utiland aeroporturile din Romania cu echipamente noi, dar si second-hand si fiind in prezent principalul furnizor de utilaje aeroportuare care deservesc aeronavele pentru majoritatea aeroporturilor din Romania.

firma Saero contribuie in mod activ la utilarea cu echipamente pentru suportul aeronavelor la sol, oferind solutii atat cu utilaje noi, de ultima generatie, cat si cu utilaje folosite dar la fel de viabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Muroetal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Muroetal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Muroetal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.