Direct la continutul paginii »

Pc Boards SRLClientii nostri apartin diverselor domenii de activitate, acolo unde electronica si domeniile conexe îsi gasesc aplicabilitate, de la productia de televizoare si produse audio pâna la telecomunicatii si computere.

Initial, capacitatile noastre de proiectare si productie a circuitelor imprimate au fost detinute de ELECTRONICA – unul din cei mai mari producatori de bunuri electronice de larg consum din România.

De câte ori avem ocazia, nu pierdem prilejul de a va recomanda echipa noastra de specialisti capabili sa gaseasca cea mai buna solutie mecanica, chimica, foto, serigrafica si de procesare a datelor pentru a se obtine un produs de cea mai înalta calitate la un pret scazut.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pc Boards SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pc Boards SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pc Boards SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.