Direct la continutul paginii »

European Drinks SAScandic Distilleries îşi datorează claritatea viziunii unei echipe manageriale de excepţie, care, împreună cu o echipă de muncitori calificaţi şi experimentaţi, se îndreaptă spre un viitor sigur.

Doi fraţi au deschis acest drum – Ioan şi Viorel Micula - ducând cu mândrie România înainte.
Împreună, ei conduc mai multe afaceri în România, având grijă ca fiecare să devină un succes răsunător.

La Scandic Distilleries avem un cult al calitaţii şi un infinit respect pentru consumatorii noştri în tot ceea ce facem.Tehnologia noastră modernă este susţinută de investiţii constante în instruirea personalului. Oamenii noştri şi-au dezvoltat competenţele profesionale în ţări cu tradiţie în domeniu precum UK, Franţa, Suedia, Germania, Belgia, Austria şi altele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale European Drinks SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre European Drinks SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii European Drinks SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.