Direct la continutul paginii »

Euro Company Tour SRLPensiunea Edera vanatori Neamt ofera 24 locuri de cazare in camere duble si apartamente la standard de 4 margarete , restaurant cu 120 locuri ,bar , sala de conferinte cu 20 locuri , parcare proprie gratuita ,acces internet , asistenta turistica. camerele si apartamentele sunt dotate cu baie proprie , tv cablu, acces internet , spatiu de relaxare , spatiu joaca pentru copii.

Pensiunea Edera este situata la 7 km de Targu Neamt, aproape de Cetatea Neamt , Zimbraria Dragos Voda , casa Creanga din Humulesti , Muzeul popa din Tarpesti , in vecinatatea manastirilor din Neamt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Company Tour SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euro Company Tour SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Company Tour SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

21.985