Direct la continutul paginii »

Bercea Maria Veronica PFAPark2FLY Cluj-Napoca are ca activitate principala oferirea de servicii de parcare pe termen lung in locatia situata in apropierea Aeroportului International Cluj-Napoca.
Proiectul acestei afaceri a pornit de la necesitatea satisfacerii nevoilor clientilor care calatoresc cu avionul de pe Aeroportul International Cluj-Napoca si care vor beneficia de acum de servicii profesionale de parcare pe termen lung.

Stim cu totii faptul ca fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic pentru un sejur de week-end sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor.

Cel mai comod si eficient este sa venim la aeroport cu masina personala, dar ce facem cu autoturismul cat timp suntem plecati? Ca sa ne asiguram ca nu platim foarte mult pentru parcare si, in acelasi timp, masina este in siguranta a aparut solutia serviciului de parcare pe termen lung oferit de Park2FLY Cluj-Napoca. Acum nu mai trebuie sa platiti o avere cu parcarea, taxiurile sau sa va chinuiti cu bagajele prin mijloacele de transport in comun, pentru ca exista Park2FLY Cluj-Napoca, firma care va asigura servicii de parcare pe termen lung langa Aeroportul International Cluj-Napoca. Parcarea dispune de 50 locuri de parcare, iluminate pe timpul noptii, pazite 24h/zi, 7 zile/7 si supravegheate video. Programul este non-stop iar transferul la si de la aeroport este gratuit.

Astfel dumneavoastra puteti pleca linistit in calatoria de afaceri sau in concediu, pentru ca masina este in siguranta. Preturile incep de la 13 lei/zi, in functie de durata stationarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bercea Maria Veronica PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bercea Maria Veronica PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bercea Maria Veronica PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max