Direct la continutul paginii »

Bilardi Product SRLHotelul Rivulus este o locatie eleganta situata in inima orasului Baia Mare, dispunand de camere spatioase si confortabile, restaurant, spatii pentru organizari mese festive, nunti, botezuri, cafenea, gelaterie, sala de conferinta si o sala de sedinte, Internet wireless gratuit.

Astfel hotelul nostru este locul ideal atit pentru turism cit si pentru afaceri.

Hotelul asigura toate facilităţile moderne necesare turismului de afaceri, având 60 de camere: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu un pat, totalizând astfel 114 locuri.

Restaurantul va sta la dispozitie de la ora 10 pâna la 23, cu un bogat sortiment de specialitati culinare italienesti si românesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bilardi Product SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bilardi Product SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bilardi Product SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.994